CarXpert Formule Europa’s nummer 1 in auto-onderhoud! 

CarXperts zijn merkonafhankelijke garages, dat wil zeggen dat elk automerk welkom is. Op het gebied van onderhoud en service voor uw auto bent u bij een CarXpert Autobedrijf op het juiste adres. Alle onderdelen die voor uw auto worden gebruikt zijn originele onderdelen, dus uw auto behoudt zijn fabrieksgarantie en u bent voordeliger uit dan bij de dealer. 

Wat is de kracht van CarXpert? 

CarXpert is een toonaangevende Europese formule van universele autobedrijven. 
CarXpert is een toonaangevende Europese formule van universele autobedrijven. Er zijn zo’n 4.500 deelnemers in 14 landen. De klant staat centraal. Door de lat zeer hoog te leggen beschikken CarXpert bedrijven over een zeer hoge technische competentie. 

Daarnaast biedt elke CarXpert een uitgebreid pakket consumentendiensten, zoals occasions met garantie, verzekeringen en financiering. Elk CarXpert bedrijf is BOVAG-lid.

Reparatie en onderhoud van alle automerken kan daardoor professioneel worden bewerkstelligd. Dat geeft tevens aan wat een CarXpert is: de specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van auto’s van alle merken.

CarXpert: specialist in autotechniek

Een CarXpert beschikt over “Car-Xpertise”.
Hem staan een groot aantal technische modules ter beschikking zodat hij elk technisch vraagstuk kan oplossen bij onderhoud en reparatie van alle automerken.

Deze technische support vormt de basis van zijn CarXpert-lidmaatschap. Hij beschikt daardoor over gegarandeerde kennis, informatie, apparatuur, helpdesks, communicatiesystemen en benodigde diploma’s zoals bijvoorbeeld STEK voor airco-service.


CarXpert: veel tijd voor scholing en training

Er wordt bij de CarXpert formule jaarlijks veel tijd besteed aan opleidingen, aanschaf van de juiste apparatuur en het verkrijgen van de juiste gegevens om reparatie en onderhoud veilig en goed uit te voeren. Het opleidingenplan bijvoorbeeld voorziet in een permanente opleidingen bijscholing van monteurs. De professionele samenwerking met gespecialiseerde partners garandeert dat CarXpert monteurs aan de hoogte eisen voldoen. Ook andere zaken als automatisering en logistiek van de onderdelen zijn daardoor optimaal geregeld bij het CarXpert bedrijf.

CarXpert: alle automerken!

Een CarXpert repareert en onderhoud alle gangbare merken automobielen Het voordeel bij de CarXpert dat u jarenlang klant kunt blijven, ook al wisselt u af en toe van automerk. En hebt u zelf meerdere auto’s binnen het gezin, kunt u toch op één adres terecht voor alle reparatie en onderhoud. Dat is gemakkelijk en vooral vertrouwd. Omdat de CarXpert zo’n brede kennis heeft van automerken liggen zijn algemene technische vaardigheden op een zeer hoog niveau. Hij kan als het ware alle ervaring van alle merken aan elkaar knopen. Immers verstand van alle merken hebben is nu eenmaal een grotere uitdaging dan je te beperken tot slechts een deel van de markt!


PRIVACYBELEID            

                        JB-AUTO'S   -   MOLENWEG 96 9365PH NIEBERT   -   06-24197046